MEDIATONICIN RAHOITUSTA GAJATRI STUDIOSIN FACEBOOK-PELILLE

Voimakkaasti kasvaville naisten pelimarkkinoille suomalainen joogapeli
Gajatri Studios Oy on vastaanottanut pelien ja mediabradien pääomarahaston Mediatonicin rahoitusta sosiaaliselle joogapelilleen. Tuote julkaistaan Facebookissa kesään 2012 mennessä. Helsinkiläinen Gajatri Studios kehittää hauskoja sosiaalisia pelejä autenttisesta hyvinvointisisällöstä. Facebook-pelaajien määrän arvioidaan nousevan tänä vuonna 300 miljoonaan, ja heistä yli 60% on naisia.

- Naiset pelaavat verkkopelejä enemmän kuin miehet, ja hyvinvointi on yksi naisia eniten kiinnostavista pelisisällöistä. Kun sosiaalinen pelimekaniikka yhdistetään hauskalla tavalla autenttiseen hyvinvointisisältöön, syntyy erittäin kiinnostava tuote globaalille naisyleisölle. Mediatonicin tuoteoikeuden rahoitus mahdollistaa omalta osaltaan sosiaalisen joogapelin kehityksen, sanoo Gajatri Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja Tiina Zilliacus.

Gajatrin Tiina Zilliacus on toiminut aiemmin toimitusjohtajana kasvuyrityksissä sekä liiketoimintavastuullisena johtajana useissa kansainvälisissä palveluliiketoiminnoissa.
   
 - On hienoa saada olla mukana näin määrätietoisessa ja näkemyksellisessä peliprojektissa, jonka aihepiirillä on lupaavat mahdollisuudet sosiaalisten pelien markkinoilla. Näemme tuotteella myös paljon mahdollisuuksia jatkokehitykseen esimerkiksi älypuhelin- ja tablettitietokoneille tehdyillä versioilla, sanoo Mediatonicin toimitusjohtaja Marko Tulonen.

Mediatonicin sijoitus kohdistuu tuotteen projektikustannuksiin ja tuotteistukseen. Sijoitusta vastaan Mediatonic saa rojaltiosuuden tuotteen tulovirrasta. Mediatonicista ei tule Gajatrin osakkeenomistajaa.

 
Lisätietoja:
- Gajatri: Toimitusjohtaja Tiina Zilliacus, tiina(at)gajatristudios.com,
Puhelin +358408656612, www.gajatristudios.com
- Mediatonic Fund: Toimitusjohtaja Marko Tulonen, marko.tulonen(at)mediatonic.fi, Puhelin +358 40 5089848, www.mediatonic.fi