Yhteys

Tanu-Matti Tuominen

Tanu-Matti Tuominen (42) on Suomen kokenein digitaalisen sisällöntuotannon ja vuorovaikutteisen median asiantuntija.

Perusti vuonna 1988 yhdessä Jari Tuovisen kanssa Suomen ensimmäisen uusmediayhtiön Tietovallan, josta tuli yksi maamme menestyneimmistä ja suurimmista alan yhtiöistä.

Sen jälkeen hän on toiminut tunnettuna businessenkelinä ja yrityskehittäjänä sekä noin 20 media- ja IT-alan yrityksen perustajana, hallituksessa tai johtotehtävissä.

Tuomisella on lukuisia palkintoja alan tärkeimmistä kilpailuista ja koulutuksena tiedotusopin maisteri- ja Media-MBA-opintoja.

Tuomisella on useiden vuosien kokemus pääomasijoittamisesta ja kohdeyhtiöiden hallinnoinnista sekä sijoituspalveluyhtiöä Privanet Capital Oyj:n hallinnossa ja partnerina.

Tanu-Matti on Digesin hallituksen puheenjohtaja ja Mind Trekin hallituksen jäsen. Hän on ollut myös Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat Satu ry:n hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja.

Marko Tulonen

Mediatonic Fundin toimitusjohtaja Marko Tulonen on 38-vuotias kansainvälisen yritystoiminnan kauppatieteiden maisteri. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut Finpron Baltian alueen johtaja, vastaa Baltian maiden vientikeskuksista Riiassa, Tallinnassa ja Vilnassa.

Aiemmin Marko on työskennellyt osakkaana ja pääomasijoittajana Innofinance Oy:n palveluksessa, vastuualueena alkavien kasvuyritysten kehittäminen Pirkanmaan talousalueella ja Etelä-Suomessa vuosina 2003-2008.

Hänellä on aikaisempaa työkokemusta myös ohjelmisto- ja telekommunikaatioalan yritysten kehittämisessä ja kasvattamisessa Suomessa ja ulkomailla.

Marko ollut osallisena useissa menestyksellisissä New Business ja Corporate Venturing hankkeissa.

Hänellä on vankkaa kokemusta hallitustyöskentelystä, myynnistä ja markkinoinnista sekä strategioiden jalkauttamisesta.